Kadonneen pelitason metsästystä

Kuukauden etelän leiri, jossa ei tahdo rahallakaan saada vuokrattua tenniskenttää, ei tee hyvää sisätennikseni tasolle. Kaikki lyönnit tuntuivat olevan kaukana normaalista varmuudesta ja jalat ja asenne laiskoja. Kun päättää pelaavansa huonosti, ei näköjään voi voittaa johtoasemastakaan.

Myllypuron Smash-centerissä pelasin B3-luokkaa, jossa kuitenkin suurin osa oli korkeintaan C-luokkaa. Sain vastaani Wolf Sohlbergin. Hänellä on ihan hyvät peruslyönnit ja liikkuminen. Heikkous on syötössä. Jääkiekkotausta näkyy hyökkäävämmässä rystyssä kuin kämmenessä. Minä aloitin matsin enemmillä virheillä, vaikka lyöminen tuntui ihan hyvältä. Kun huomaa sen kuitenkin olevan epävarmempaa kuin alkusyksystä, alkaa kuin automaattisesti tekemään valintoja huonommalla asenteella, ikäänkuin luovuttamalla ottelu kaverille. Lisäksi jalkatyö oli heikkoa tänään, johtuisiko myös n. 4h yöunista. Wolf meni 3-1-johtoon, mutta alkoi sen jälkeen roiskimaan peruslyöntejään pitkäksi ja leveäksi. Pääsin 5-3-johtoon, mutten saanut missään vaiheessa tietystikään herkintä lyöntiäni, eli syöttöä toimimaan. Wohl mursi lopussa kahdesti ja vei tiebreikin 4-7.

Toisessa erässä näkyi Wolfin kohonnut itseluottamus, ja marginaalit kääntyivät hälle. 0-4-tilanteessa pelasimme ehkä pisimmän syöttövuoroni koskaan, olisiko 20min. En vain saanut syöttöä pysymään rytmissä ja molemmat jatkoivat aika runsasta peruslyöntien virheilyä. Myös smasheistä vedin kaikki kolme huonolla osumalla. Oikeastaan lentolyöntini oli yllättäen lähimpänä normaalia tasoa tänään, mutta lyöntivalinnat olivat sielläkin tyhmiä. 6-7, 0-6 ja lisää reenaamaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s