Heikko kesäturnauskausi pakettiin

Ehdin vielä toisen päiväkisan taukoni jälkeen tuuppia massalla, ennenkuin turnaukset siirtyvät sisälle. Kulosaaren C:stä ei jäänyt positiivista muisteltavaa. Aika samanmoinen kipsaus kuin viime kisoissa ja seuraavalla kierroksella polvikipu vei taisteluhalun.

Tällä kertaa kipsiä ei aiheuttanut hitaat vaan nopeat olot. Jouduin pelaamaan Kulosaaren ainoalle nopealle kentälle, kun tulin neljästä aloituskilpailijasta viimeisenä paikalle. Kentällä oli lisäksi kuplahallinpressu liian lähellä kenttää sivulla ja rautatappeja pystyssä päädyssä. En voi suositella kellekään kisaamaan ko. kentällä ahtauden vuoksi. Kävimme molemmat pressun päällä kerran.

Vastuksellani Petri Kärpällä oli hieman alkeellisen näköinen peruslyöntitekniikka lyhyellä swingillä ja enemmän sivu- kuin yläkierteellä molemmilta puolin. Pallo tuli kuitenkin kenttään hitaana ja matalana. En muistanut yhtään miten moiseen matalaan ja nopeaan pomppuun lyödään ja vetelin palloa varovaisesti yli. Menetin alun johdon ja tuskailin helppojen virheiden kanssa 4-6 pataan.

Toisessa erässä tsemppasin palloon kai lisää yläkierrrettä ja jalkoja lyöntiin ja sain jotenkin käännettyä pallot kenttään ja 6-2-numerot. Kolmannen erän kymppi tuli yllättävän helposti mulle Petrin virheillessä 10-3. Jotenkin tuntui, ettei mikään lyönti toiminut normaalisti vähemmän tutulla alustalla. 

Toinen kierros oli Marko Misiciä vastaan, jolle olin viime kesänä samanlaisessa kisassa täysin vastaantulija. Nyt Marko aloitti enemmillä helpoilla virheillä. En tiedä oliko nivelrikkoinen vasen polveni ärtynyt edellisellä kovalla alustalla, vai miksi se alkoi hieman aristaa jo lämmittelyssä. Tunne ei kadonnut, vaan liikkuminen ja syöttäminen vaikeutui. Siitä huolimatta kaikki lyöntini sujuivat paremmin tällä mainiolla massalla kuin edellisellä kierroksella. Pääsin johtoonkin, mutta Marko huristeli isolla kämmenellään ohi 6-3. 

Toisessa erässä tunsin olevani samoin lievässä alakynnessä, kun en ehtinyt puolustamaan varsinkaan Markon kämmen pommeja, jotka tosin välillä lipsuivat virheiksikin. 6-1, tuli kuitenkin varsin selvät luvut, kun taistelutahtoni katosi heikon polven myötä. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s