Uusi syy keksitty tappiolle; halli vei lyönnit

Heikko esitys jatkuu, mutta tällä kertaa sisätiloissa. Ennen sadetaukoa ehti pelini lähteä hyvin käyntiin Vierumäen C-luokassa, tasaisella massalla. Vastukseni Mika Itäluoma oli hieman epävarmempi matsin alussa. Hänellä oli hyvin kierretty kämmen, jota varoin alussa. Rysty oli suorempi ja lyhyempi swingiltään, mikä sopi salibandytaustaiselle.

Johdin 3-1, kun vaihdoimme halliin, joka sekin oli sopivan hidas alustaltaan. Vaihdan sisätiloissa hieman suorempaan lyöntiin varsinkin kämmeneltä. Ajoitus ei kuitenkaan tuntunut napsahtavan uomiinsa enää missään vaiheessa. Vai olisiko jalkatyö unohtunut ulos. Vetelin pitkäksi ja leveäksi paljon hyökkäyslyöntejä kun Mika vaihtoi puolustavampaan alakierteeseen. Lisäksi missasin paljon helppoja lentolyöntejä, mikä oli vielä yllättävämpää sisätiloissa. Syöttö kakisteli ekan murron verran, mutta sitten ykkönen alkoi tippumaan hyvin ruutuun. Pääsin hyökkäämään suunnilleen joka syöttöni jälkeen, mutta virheilin ja Mika puolusti ja ohittikin hyvin. Hänen syöttönsä puolestaan oli senverran kesy, ettei se tuottanut vaikeuksia palautuksessa. Mika otti kuitenkin tiukat geimit putkeen 3-5:een asti. Sitten aloin painostamaan hänen kämmentään, koska siellä puolestaan oli hänen rytmiongelmat ja hän peittelikin sitä puolta. Menin puolestani ohi 6-5:een ja pääsin syöttämään erästä. Tähän kohtaan sitten toinen heikko syöttövuoro ja mentiin tiebreikkiin. Siinä tein paljon virheitä ja hävisin 1-7.

Toisessa erässä uskoin edelleen pelin kääntyvän ja puristin 2-2-tilanteeseen asti. Sitten vain virheilyni pysyi ja Mika piti pallot ruudussa. Syöttöni pysyi edelleen hyvänä, mutta viimeistelyni ei. Lopulta tästä tuli toinen peräkkäinen matsini, jossa syöttö oli paras lyöntini. Ja se oli viimekin kertaista parempi. Muut lyönnit sensijaan aiheutti vain kiroilua. 2-6.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s