Hellepuppelointi kääntyi viime hetkellä

Seuraavaksi Lahden C-luokassa alkoi jo kaivata menestystä, kun tuntui, että pelini palaset pitäisi olla kohdallaan. Sää pysyi alle 25 asteessa, mutta jalat tuntuivat silti jääneen kotia matsin alussa. Vastukseni Jaakko Somersalmi aloitti hyvin. Hänen tarkka kämmen tuntui pyyhkivän rajoja koko ajan, kun itse tuskailin perus krossin pitämisessä kentässä. Myöskään syöttöni ja helpot lentolyönnit tuntuivat vaikealta osua puhtaasti. Hävisin ekan erän 3-6.

Toisessa erässä pelini ei tuntunut lähtevän millään käyntiin. 1-4-tappiolla olin käyttänyt jo kaikki kirosanat ja yritin mantrata mahdollisimman yksinkertaiset ja helpot ohjeet pallon pitämiseen ruudussa; eli jalat kertaa 10 ja pallo keskelle kenttää. Ja niin pallo alkoi pysymään ruudussa. Samalla Jaakko taisi hieman väsyä ja pudotti omaa tasoaan. Tulin ohi 6-4.

Kolmas erä oli 10-tiebreik. Olin päässyt niin rentoon lyöntitunteeseen, että lopputuloksella ei ollut enää niin väliä. Olin kuitenkin 4-1- ja 6-3-johdossa, jossa tein jopa kaksi viimeistä pistettä syötöllä. Jaakko pelasi kuitenkin hyvin ja meni puolestaan 8-7-johtoon. Tässä kohtaa vähän kipsiä molemmilla ja päätin antaa loput vain kaverin kämmenelle, joka näytti kipsaavaan pahemmin. Ottelupallo siltä puolen pitkäksi ja jälleen tuttu 10-8-tiebreik mulle kahden tunnin väännön jälkeen. Taisi olla numerollisesti paras ottelun kääntö uraltani.

Semifinaali sunnuntain helteessä oli vaativampi kanto kaskessa. Lucas Airaksinen oli taitava junnu, joka oli kovaa menossa ylempiin luokkiin. Kämmen oli iso ja heikkouksia ei löytynyt. Hän aloitti kuitenkin epävarmasti etenkin syötön puolella ja pääsin mukaan peliin. Matsi oli kuitenkin rentoa paukuttelua enimmäkseen Lucaksen tahdissa, joko virheillä tai winnereillä. Pysyin mukana kolmen gamen verran, 3-6.

Toinen erä lähti heti Lucaksen komennossa. Nautin kuitenkin pelistäni, joka oli parempaa kuin eilen ja ykkössyöttönikin tippui ruutuun. Lucas vei kuitenkin 4-1 ja 5-2 johdossa ja sain olla lopulta tyytyväinen kolmeenkin geimiin tässä erässä, 3-6.

Lopulta kisaesitykseni jäi plussan puolelle. Sain samassa kisassa toimimaan lopulta kaiken (vaikken ihan samaan aikaan) ja psyykkinen puolikin oli hyvä. Toisessa matsissa ei kiroiluttanutkaan, vaikka tappio tuli. Lahti oli myös mukava paikka viettää lämmintä viikonloppua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s