Nyt riitti, sanoi shamaani

Ensimmäinen kisareissu Poriin oli suunnilleen yhtä synkkä kuin edellinen turnaus. Tosin ainoa matsi oli pidempi. Tappio tuli kuitenkin yhtä lyhyelle ja nuorelle pelaajalle kuin viimeksi. Ja vieläpä hämmästyttävän samaan tyyliin. Joel Nylundilla oli hyvä kämmen ja käytännössä se oli ainoa vahvuus, miksi hävisin. Rysty oli kesympi, mutta puolustus ja pääkoppa pysyi kaverilla hyvin kasassa. Tosin selvät erien alut turvasivat hänen johtoasemansa molemmissa erissä.

Lyhyttä vastusta vastaan pitäisi syöttö-vastaanottopelilläni ratkaista ottelu, mutta toisen kerran putkeen hävisin juurikin sen takia. Paineisessa tilanteessa yritän liikaa flattia ykköstä, joka suuntautuu silloin verkkoon. Onnistuin syötöissä vain tismalleen kahdessa gamessa (kuten viime ottelussanikin). Nämä pelit voitinkin helposti. Muussa lyömisessäni vire ja jalat tuntui ehkä vähän turhankin hyvältä, koska virheilin yllättävän paljon liian vaikeiden valintojen takia. Varsinkin lentopelini oli normaalia heikompaa, kun piti ratkaista verkolta. Tiukkojen pelipallojen häviäminen otti koville ja numeroista tuli yllättävänkin selkeät 4-6, 2-6.

Parista syötöllisestä romahduksesta huolimatta olen mennyt sillä saralla eteenpäin tänäkin syksynä. Jotkut treenipelit syötän vähemmälläkin keskittymisellä yli 70% ruutuun. Tämä on myös nähty kilpailuissa, mutta ei Joensuun reissun jälkeen. Onneksi tämän vuoden kilpailukalenteriin ei mahdu enää näitä nöyryytyksiä, joten palataan ensi vuonna ehompana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s