Erävoitto alle vartissa

Kun tennisura on tarjonnut vähemmän gloriaa viime aikoina, on hyvä repiä iloa pienemmistäkin onnistumisista.

Taaplasin OTC-cupin tunnin matsissa avauserän vastustajalle, mitä en osannut yhtään odottaa. Vastus kun löi varsin miellyttävästi ja rytmikkäästi, jotta oma peli olisi pitänyt toimia. Kavennus- tai tasoituspisteitä toisen erän johtamisesta tai voittamisesta jäi aikaa saalistaa alle 15 minuuttia.

En uskonut saavani lyhennettyä neljän geimin erää millään kasaan, vaikka pelasimme no-ad:illa. Hyökkäyspelini pysyi kuitenkin paremmin ruudussa ja vaihdoimme puolta 3-0-johdossani, kun aikaa oli ehkä kolme minuuttia jäljellä. Uskalsin vihjata vastukselleni, että nyt tulee syöttölentopeliä, mutta en uskonut itsekään ehtiväni pelata sitä. Keräsin kuitenkin vain yhden pallon syötettäväksi, koska kakkosiin ei ainakaan ollut aikaa. Ykköset menivät ruutuun ja tällä kertaa myös seuraavat lentolyönnit ja pääsin 40-0 eräpalloihin. Seuraavasta taas verkolle, mutta vastukseni pääsi hyvin kiinni lentolyöntitiputukseeni. Aavistin peittämään kämmenpuolen tyhjää kenttää ja sain pallon suoraan lapaani, josta puolestani yritys kohti tyhjää suuntaa jäi verkkoon. Loppusummeri odotutti vieläkin tuomion parahdusta ja kiirehdin seuraavankin ykkösen ruutuun ja pääsin tipauttamaan samanlaisen rystylentolyönnin poikki kentän. Vastukseni ehti tällä kertaa vielä paremmin siihen ja pääsi päättämään kämmenellään kohti tyhjää kenttää. Lyönti pysähtyi verkon yläreunan nauhaan, mistä mulle erävoitto. Pyysin anteeksi ja nojasin nauraen verkkonauhaan samaan aikaan kun summeri pärähti ottelun päättymiseksi. Lyhykäisyydessään setti oli kyllä eeppisin neljän geimin voittoni koskaan.

Muita mukavia muistoja: Beach tenniksen World Tour pisteet ei näytä happanevan seitsemän vuoden takaa, vaan niin vain netistä löytyy maailman rankingini selvästi alle puolentoista tuhannen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s