Tuskasta tuuppausta

Lahden kansallinen C-luokka siirrettiin kelien vuoksi sisälle ja lyhennettiin fast four -matseiksi. Tällä pelillä oli siis mahdollista päästä kotireissulle tunnin päästä turnauksen aloittamisesta. Hyvästä valmistautumisesta huolimatta lyöntituntuma ja varmuus ei ollut Vaasan reissun luokkaa. Onneksi sain syötöllä tällä kertaa vähän apuja. Suurin stressi lyönteihin johtui vastustajani Henri Kasevan pelityylistä, josta katosi lopulta kaikki voima ja yläkierre. Lisäksi Henri haki hyvin kulmista hyökkäykseni, että kaikki merkit oli tuskalliseen hermojen taistoon.

Ensimmäisessä erässä pidimme kaikki syöttömme, vaikka Henri antoi kyllä helpommalla syötöllään aloitteen mulle. En saanut kuitenkaan palloa kyllin läpi ja viimeistely verkoltakin kolisi helposti pokaan hitaisiin ja korkeisiin ohituksiin. Mentiin tiebreikkiin 3-3-tilanteessa. Siinä Henri taisi huolehtia virheistä lähinnä heikommalta rystyltään ja vein 5-0.

Toisen erän alkuun aukesi hieman takkini ja silloin syöttö hajoaa. Lisäksi kun hakee turhaan laitoja peruslyönnissä, niin tulee myös turhia helppoja virheitä. Henri meni 1-3-johtoon. Pääsin osin tuurillakin tasoihin, kun vein verkkonauhaan osuneet soripallot 3-0. Tässä vaiheessa Henrin rysty oli pelkkä kuupallo ja kämmenkin oli hyytynyt lyhyeksi slaissiksi. Oli päästävä verkolle, kun ei tuollaiseen jaksa rehkiä hiostavassa hallissa. Taisin viedä no-add-pisteet myös ja mentiin taiskaan 3-3. Siinä johdin kai 3-1, mutta pari kaksaria ja Henri vei kai 3-5.

Kolmannen erän seitsemän pisteen taiskassa sain syötöt ja peruslyönnit pysymään kentässä ja Henri antoi muutaman helpon takakentältä. Se helpottavasti 7-2 minulle. Henkisesti ja fyysisesti raskas rupeama ei miellyttänyt, eikä kirvoittanut tuuletuksia 1,5h rehkimisen jälkeen. Mieli olisi toki ollut vielä enemmän maassa jos olisi tällä tuupinnalla laulukuoro kutsunut. Positiivista oli kuitenkin enimmäkseen toiminut syöttö. Ja sunnuntai aamuna jatketaan semistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s