Rahastuksen makua Latviassa

Lähdin pidentämään ulkokautta Latvian Jurmalan ITF-Masters kisan yli 40v-sarjaan. Syyskuu oli ollut Latvian kylmin 15 vuoteen ja lämpötila olisi sopivat 10-15 plussaa. Valitettavasti sateli sen verran, että kisat pelattiin sisällä. Pelasin samassa Lielupen tenniskeskuksessa pari vuotta sitten ulkona. Siihen verrattuna osallistumismaksua oli melkein tuplattu ja palvelua vastaavasti puolitettu.

Kävin lauantaina katsastamassa hallin Davis Cupin merkeissä. Lippu taisi olla noin 36e 2. divisioonan pelistä Dominikaanista Tasavaltaa vastaan. Vasta tennisliiton presidentiksi valittua Ernest Gulbisia ei kuitenkaan nähty vaihtopenkin etupuolella lupauksista huolimatta. En jaksanut katsoa kaksareita loppuun nelinpelin ratkaistua ottelun Latvialle.

Sunnuntain kaksarini oli heikkojen yöunien jälkeen alavireistä syötön ja kämmenen osalta. Vastustajallani Janis Krastinsilla oli terävä kämmen ja hyvät jalat, mutta hyvällä pelilläni olisin haastanut hänet. Nyt jäi lohduksi kolme geimiä kahteen erään.

Maanantaina minulle siunaantui sekaneluripari, jonka kanssa sain mukavan harjoituksen tosin kertaluontoisen. Kyselin järjestäjiltä kolmeen otteeseen, että saanhan pelata lohdutussarjaa vielä seuraavana päivän kaksinpelien häviäjiä vastaan. Kun illalla en sitten näkynyt seuraavassa peliohjelmassa ja kysyin syytä moiseen, vastaus oli, että lohdutussarjaan olisi pitänyt ilmoittautua uudelleen. Ja että olin ainoa, joka ei tästä tiennyt! Siksi ilmeisesti moista informaatiota ei tarvinnut mihinkään kirjoittaa. Perustelin seuraavaksi miksi turnaus on heikoimmin järjestetty mitä on tullut vastaan, koska myöskään mitään ravintoa ei ole myynnissä kilometrien säteellä hallista. Myöskään players partyja ei tähän 85e hintaan saanut mahtumaan, kuten viime kerralla. Vastaukseksi sain lisää selityksiä, eikä käsi noussut edes virheen merkiksi, kuten tosi organisaattorin ei pidäkään (?).

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s