Golfkyynärpää pidensi kärsimystä

Hyvä kaksinpelini vaan antaa odottaa itseään syyskaudella ja tällä menolla sitä ei tänä vuonna nähdäkään.

Tällä kertaa pääsin korkkaamaan M45 1. divarin matsit ihan hyvistä lähtökohdista. Myllypuron pääkentät ovat ihan hyviä pelata ja valmistatuminenkin ollut oivaa. Vastus Merka Hautala on aiemmin ollut hyvin hanskassa ja tällä kertaa lähdinkin turhan takki auki virheilemään. Merkalla on vahvuutena liike ja myös peruspeli oli varmentunut. Kovin näyttävää ja hyökkäävää lyöntiä häneltä ei sensijaan löytynyt, vaan isoilla marginaaleilla pelattiin.

Pääsin hyvin palloon kiinni ja hyökkäämään heti alusta. Ilman kiirettä tehtäessä vaarana on kuitenkin se, ettei jalat lähde mukaan lyöntiin. Niinpä löin tasaisesti enemmän helppoja virheitä niin pitkäksi kuin leveäksi. Pari rystyä jopa verkkoon. Syöttöni lähti joten kuten käyntiin, muttei tuottanut suoria pisteitä. Merkan syötöstä olisi pitänyt uskaltaa lyödä kovempikin hyökkäys, koska niin hiljainen se oli. Pääsin paljon verkolle, mutta Merka sai pidettyä puolustuksensa jaloissani ja ratkoi nopeana lyhyistä tiputuksistani. Sössin myös jotain helppoja lentolyöntejä. Niinpä tehot jäi hyökkäyksissä huonoiksi. Erä valui tasaisesti kaverille 3-6, mutta odottelin maltilla pelini paranemista.

Toisessa erässä yritin käskeä lisää jalkojani, mutta Merka meni johtoon samaan varmaan tyyliinsä. Sain pikkuhiljaa syöttöön täyden voiman, mutta samalla kyynärpää ärtyi matsin aikana samoin kuin aiemmin huonon syöttöpäivän jälkeen. Kyynärnivelen sisäpuoli kipeytyi niin ettei syötöstä ja kämmenestä tuntunut tulevan yhtään mitään. Naureskelin ja mietin miten kiusaisin Merkaa loppumatsin, jos hän joutuisi nyt hyökkääjän rooliin. Syöttöni tuotti ensin pelkkiä virheitä, mutta sain sen pysymään jalkojen avulla jotenkin ruudussa ilman kipua ja alakauttasyöttöä, joten peli jatkui. Kämmenlyöntiin sain samalla hieman jalkoja ja kroppaa mukaan, kun kädellä ei kyennyt enää voimaa antamaan. Merkan peliin alkoi tulla enemmän virheitä, kun minä vain yritin pitää peruskrossin ruudussa tai mieluiten hänen huonommalla rystyllään. Verkkopelinikin parantui kenties hieman, mutta erä eteni hyvin tasaisena ja pidempirallisena. Lopussa pidin vihdoin helpoiten syöttöni ja tasoitin erän tiebreikkiin. Siinäkin homma pysyi hallussa ja Merka hermoili 7-3 tasoituksen mulle.

Kolmannessa ottelutaiskaerässä Merka sai sitten kaivettua jostain takaisin virheettömyytensä ja vei sen 7-10. Ihan hyvätasoinen päätös kuitenkin siihen nähden, että syöttö ja kämmen sattuivat ja melkein kolme tuntia saatiin täyteen.

Smashin halli oli mennä kiinni lauantaina jo ysiltä, mutta saimme jatkoaikaa vielä nelurille, joka ei rehellisesti sanottuna houkutellut. Yritin pitää itseni verkolla ja parini Korhosen Antin takana ja homma tuntuikin toimivan alussa. Verkkopelini toimi ja Antin matalat peruslyönnit oli vaikeita Hautala-Kavander-parille. Syötölläni en sensijaan saanut mitään aikaiseksi vaan pakitimme molemmat kakkosissani. 4-1-johtomme kääntyi kuitenkin hieman, mutta tuli ansaitusti meille 6-4.

Toisessa erässä Antilla huononi peruslyönti kramppivaroitusten takia. Silloin kun itse jouduin taakse ei saatu mitään aikaan ainakaan kämmenkrossissa. Omilla virheillä erä kaverille ja samaa vauhtia kolmaskin ottelutaiska. Lähes viiden tunnin sessiosta ei jäänyt käteen kuin golfkyynärpää, joka tosin tuntui helpottavan otteluiden edetessä. Onneksi setti ei ollut niin raskas, että reisikramppi kävi vain koputtelemassa kotona. Nyt sitten katsellaan laitetaanko kausi pakettiin kyynärlevon takia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s