Tenniskissakaan ei katkaissut kämmentä

Onneksi Lara Tenis Kulubun dominoivan kisaan hampaan isku ei alkanut märkimään, vaan pääsin pelaamaan kvartsia paremmassa säässä kuin eilen.

Tämän kertaisen vastustajan lyönneistä ei sujunut oikein mikään ja tulos oli sen mukainen. Omassa pelissäni ei helppoja virheitä tullut juurikaan paitsi syötöllä, mutta ei sentään kaksareita liikaa. Etenkin kämmen erilaisiin palloihin tuntuu edelleen paljon entistä mailaa helpommalta. Olisinko yhden vetänyt pitkäksi huonon osuman takia.

Kummallista, että niissä maissa missä on enemmän massakenttiä, pääsee myös keskustelemaan tuomiosta enemmän. Vaikka säännöt pallon jäljestä on varsin yksinkertaiset. Kolme kertaa aiheesta kuitenkin väännettiin. Kolmannella kerralla annoin periksi, koska johdin 6-0, 5-0. Syötin A ruudun ristikkoon ainoan ässän, mistä todisteena pallon jälkeä ei näkynyt viivojen ulkopuolella. Yritä sitten selittää asia turkiksi. Vastus halusi kuitenkin tuomita pallon ulos. Voitin silti viimeisen pelin puhtaasti, minkä tämä vänkäri ansaitsi.

Ja tosiaan: kaupan olisi kolme vanhaa Wilson Sixone 95, 16*18. Tosin yksi niistä 18*20. Ja itse haluisin ostaa varalle loistavan Wilson Blade 98V:n.

Jätä kommentti