Padelin parhautta

Padel on paras harrastus, minkä olen jo perustellut tässä: Padel valloittaa maailman. Lisäisin kohdat:

(7.) Padel-yhteisö: Missään muussa lajissa ei löydy Helsingissä turnauksia keskellä arkipäivää. Harrasteturnaamaan pääsin myös päivän varoitusajalla vaihtuvan parin formaatilla Jyväskylässä.

(8.) Padelin harjoittelu voi olla halpaa: Ilman kenttää voi treenata aika paljon lyöntejä kaverin ja seinien kanssa. Jos kaupunki tekisi yleisiä ulkokenttiä betonista, niistäkään ei tarvisi paljon maksaa. Harrastajan kentillä ei tarvita läpinäkyviä seiniä, sivuseinäksi kelpaa oikea kanaverkko ja valaistusta ei välttämättä tarvi.

Parhaan urheilulajin nimeämiseksi määrittelen sen olevan sellainen, joka on paras niin harrastajalle, ammattilaiselle kuin penkkiurheiljalle. Koska padel on viihdyttävää seurattavaa ja hyvä ammatti, se on myös täydellinen ammattiurheilulaji. Siksi padel on keskimääräiselle ihmiselle paras urheilulaji.

Itselleni padel on loistavaa oheisharjoittelua tennikseen, eikä esim. lentolyöntiin tarvi enää erikseen paneutua tennistä treenatessa. En ole vaihtamassa padeliin, vaan pelaan sitä noin kerran viikossa.

P.S. WordPressin AI assistentti kommentoi postausta näin:

Kiitos postistasi! Tässä on lyhyt palaute sisällöstäsi:

– Sisältösi on hyvä, mutta voit harkita lisäämällä osat 7 ja 8.

– Osassa 7, lisää tietoa padel-yhteisöstä ja mainitse, että löydät turnauksia sekä Helsingissä että Jyväskylässä.

– Osassa 8, kerro enemmän padelin harjoittelumahdollisuuksista ilman kenttää ja mainitse ulkokenttien edut. Voit myös mainita hintaeduista harrastajan kentillä.

Toivottavasti nämä vinkit auttavat sisällössäsi! Padel on hieno harrastus ja on hienoa kuulla, että se täydentää tennisvalmennustasi.

Jätä kommentti