Kesä pakettiin ilman menestystä

Massakelit ovat parhaimmillaan ja 15 asteen lämpö aiheuttaa sen, ettei tennis ei väsytä likikään niinkuin yli 20:ssa. Siksi on sääli, ettei kisamatseja saa enää Suomessa ulkona ja jouduin perumaan seniorikisamatkan Serbiaan töiden takia tällä viikolla.

Omaan järjestämääni päiväkisaan Metsälässä ei osunut nappipeliä toisessa matsissa, joten menohaluja jäi paljon käyttämättä tästä kesästä.

Sain ekalle kierrokselle luovutuksen, mikä sopi hyvin, sillä viime vastaava päiväkisa kaatui juurikin jalkoihin. Toiselle kierrokselle sain vastaani tutun kaverini David Raddnellin. Hänen lyöntinsä olivat mukavan kierrettyjä, muttei varmuudeltaan minun tasoa. Aloitin painostamalla heikommalle rystylle. Jatkoin kuitenkin seuraavaksi enemmän vasurin kämmenelle, koska pelkäsin että hänen rystyslaissi vie minulta pelirytmiä ja väsyttää enemmän kuin letkeä kämmen. Geimit pysyivät suhteellisen tasaisina, mutta minun hallussa. Loppua kohden hänellä taisi uskoakin mennä ja virheet lisääntyivät. Kun lisäksi pidin ykköseni aika hyvin kentässä hoidin matsin puhtaasti 4-0, 4-0.

Toiseen matsiin sain uuden tuttavuuden vastaan. Marko T. Niemisen junnutausta näkyi peruslyöntien varmuudessa. Molemmat puolet pysyivät hyvällä prosentilla ja marginaalilla takakulmissani. Sain lyödä paljon palloa juoksusta ja virheeni lisääntyivät. Tähän olisi tarvittu kesän paras peli, eikä pelkät vireänä pysyneet jalat parantaneet lyöntipeliäni riittävästi. Samoin syöttöni pysyi keskinkertaisena, mikä ei tuonut tarpeeksi pisteitä Markoa vastaan. Pallo lyötiin melko kovaa ja näyttävästi, mutta vastukseni pysyi ohjaksissa varmemmalla tekemisellään. Olin tyytyväinen vain taistelutahtooni, mutta kesä oli ohi. 2-4, 0-4.

Kesä tosiaan loppui lyhyeen. Toki se alkoikin myöhässä kyynäräni takia. Erinomaista matsia en ehtinyt saada hyvää pelaajaa vastaan, vaan muistelen edelleenkin viimeistä hyvää matsia viime vuoden elokuulta. Täytyy olla kuitenkin tyytyväinen, että nivelrikot yms. vammat eivät haitanneet kisamatseja loppukesästä ja pystyin treenaan ja kisaan täysillä. Lisäksi murheenkryyni nimeltä syöttö kehittyi jälleen.

Jätä kommentti