Tiebreikeillä loppuun asti

Sunnuntai Lahdessa olisi ollut keliltään täydellinen massamaratonille, mutta jostain syystä pelejä jatkettiin sisällä vaikka lauantainakaan ei enää satanut. Niinpä semifinaali pelattiin edelleen stressaavampana fast fourina ja kolme tiebreikkiä nähtiin taas.

Ehdin lämmitellä hyvän tovin squash-kentällä ennen matsia ja tulin valmiimpana Viljami Alhorinnettä vastaan. Pidin pallot ruudussa ja Viljami virheili etenkin rystykrosseissa. Hänellä oli iso kämmen muttei vielä päässyt hyödyntämään sitä. Menin helposti 3-0-johtoon, mutta jälleen syöttö hieman heikkeni, kun erää piti niitata kotio. Viljami tuli tiukkojen vaiheiden jälkeen tasoihin ja etenkin inside-out kämmen tuotti winnereitä, kun yritin slaissata hänen rystylleen. Tiebreik meni tällä kertaa selvästi Viljamille 1-5, mutta oloni tuntui varsin luottavaiselta. Ainoastaan tunkkaisen sisäilman aiheuttama tutun vahva hikoilu häiritsi, kun hikinauhat alkoivat pettää.

Toisessa erässä Viljami jatkoi hienokseltaan hallintaa ja meni 1-3-johtoon. Tulin tasoihin kuitenkin no-addienkin kautta ja tiebreik kutsui. Nyt pidin pallot keskellä tai hieman rystyllä ja Viljami hoiti virheet, 5-1, ja ottelu tiebreikkiin. Tämä taisi olla parempi laatuinen tiebreik ja Viljami piti pintansa hyvällä kämmenellään. 3-7 takkiin, mutta tyytyväisenä voi sentään kotio lähteä, kun ei mikään lyönti pettänyt pahemmin tällä kertaa ja syöttökin oli kohtalainen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s